Yogaboog

De yogaboog is een geschikt middel om te werken aan een betere lichaamshouding en om alle overbodige spanningen van je af te laten glijden. Bekijk de video van Stichting Happy View om te zien hoe je de backstretcher kunt gebruiken.

Voorkom en verminder rug-, nek- en/of schouderklachten. In de houding wordt de hele wervelkolom gestrekt. Hij krijgt zijn oorspronkelijke veerkracht terug. Van achteroverbuigingen word je vrolijk en blijdschap is de brug naar geluk!

Je opent de borst en ademt daar volop naar toe. Dan komt er meer ruimte in het bewustzijn. Vierde chakra wordt geopend. Dit chakra staat in het teken van liefde, respect en mededogen. Het openen van het hart maakt je niet alleen blij, je gaat ook meer en meer handelen vanuit je innerlijke kracht, harmonie en humor. Ook open je in deze houding het keelchakra. Dat stimuleert het goed kunnen luisteren en communiceren, je persoonlijke creativiteit en groei.

Meditatie

Adem rustig door in de houding; door de neus in en uit. Op iedere inademing adem je nieuwe energie in. Met iedere uitademing laat je overbodige spanningen los. Dat kunnen ook gedachten en obstakels zijn. En stel je voor, nu je zo over deze brug naar geluk ligt, wat jou blij maakt… Visualiseer je wensen en dromen… want alles wat je je kunt voorstellen, kan werkelijkheid worden!

Neem voor meer informatie en aanschaf contact op: info@thejoyofyoga.nl

Wil je de yogaboog bestellen ad € 95,- (inclusief 21% btw, exclusief verzendkosten)?
Yogaboog bestellen 

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mailadres (verplicht)

Hier kun je nog een persoonlijk bericht achterlaten als je wilt

pose7
Share Button