Lesaanbod

Groepslessen voor volwassenen

In deze drukke tijd heb je soms het gevoel dat je op allerlei terreinen moet presteren: werk, relaties, vrije tijd. Daarin kan yoga waardevolle rustpunten bieden.

Gun jezelf elke week een moment waarin je helemaal in het NU komt en jezelf losmaakt van zorgen en alledaagse beslommeringen. Je merkt dat je na de les verfrist naar huis gaat.

Wat ik in mijn yogalessen vooral wil overbrengen is plezier in bewegen en het ervaren van meer ontspanning dankzij een goede ademtechniek. Stuur een e-mail naar info@thejoyofyoga.nl voor een proefles en ervaar het zelf.

Personal Yogatraining

Sommige mensen worden liever persoonlijk begeleid. Behalve aan het opbouwen van een goede houding wordt aandacht besteed aan een juist gebruik van de ademhaling.

In individuele sessies word je je bewust van de adem. Je leert deze te verdiepen en ruimer te maken. De adem kan namelijk in bepaalde gebieden geblokkeerd zijn. Ademproblemen zoals hyperventilatie kunnen hierdoor worden verholpen.

Ook nemen lichamelijke klachten af en / of verdwijnen als men de adem naar het betreffende gebied brengt. Neem contact op voor een afspraak: info@thejoyofyoga.nl

Bedrijfsyoga

Zou het niet fijn zijn om de werkdag ontspannen te beginnen? Of om tussen de middag yoga te doen? Informeer naar de mogelijkheden: info@thejoyofyoga.nl

Yoga & meditatieweekend

Wil jij een weekend lang yoga en meditatie beoefenen in een mooie omgeving? Informeer naar de mogelijkheden.

Yoga & meditatieweek

Een heerlijke week yoga doen en mediteren in een prachtige omgeving.

pose1
Share Button