Jouw beste yogajaar

Alweer ruim drie jaar houd ik maandelijks dit blog bij om cursisten en andere geïnteresseerden achtergrondinformatie te geven over yoga en bewustwording. Dit omdat er in de lessen te weinig tijd is om hierover uit te wijden.

Met de informatie op dit blog wil ik jou inspireren om wekelijks naar de yogalessen te (blijven) komen. Want dit vergt een zekere discipline. De artikelen op dit blog zijn er dus voor jou! Graag zou ik dit seizoen jouw beste yogajaar ooit willen laten zijn. Welke informatie heb jij nodig om lekker in je vel te zitten en je gezond en vitaal te voelen? Over welke onderwerpen wil je lezen? Misschien wil je meer informatie over de effecten van bepaalde asana’s (houdingen)? Wil je concrete oefeningen die je ook thuis kunt doen. Of wil je tips over het juiste gebruik van de adem?

catsyogastyle021

Forum
Dit blog beoogt ook een forum te bieden waar we met elkaar ervaringen kunnen uitwisselen. Zo kun je in gesprek gaan met anderen. Dus geef mij drie bruikbare tips in het commentaarveld hieronder over wat je wilt lezen op dit blog.

Beloning
Onder de serieuze reacties van mijn cursisten verloot ik een gratis sessie ademtherapie. Een uur helemaal voor jou waarin je met mij gaat werken aan een betere lichaamshouding en ademhalingspatroon. Oud-cursisten en/of andere geïnteresseerden maken kans op een gratis (proef)les. Dus kom hieronder met een aantal goede suggesties. En maak kans op dit mooie aanbod. Ik ben benieuwd naar jouw reactie!

Judith Bouwhuis van Yogapraktijk the JOY of YOGA

Share Button

2 Responses to “Jouw beste yogajaar”

 1. Tineke Vermeer

  Zou graag goede informatie willen lezen over welke multi-vitaminen, mineralen of wat dan ook de juiste voedingssuplementen kunnen zijn als bijdrage voor een gezond lichaam en ziel! Snap je?

  Beantwoorden
  • Ja, dat begrijp ik. Voedingssupplementen kunnen een gezond eetpatroon nooit vervangen. Het mooie van yoga is, is dat je je steeds meer bewust wordt van wat je tot je neemt en je lichaam (ook wel de “tempel van je ziel” genoemd) toevertrouwd. Gefeliciteerd! Je hebt een gratis proefles gewonnen.

   Hartelijke groet,
   Judith

   Beantwoorden

Geef commentaar

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>