Jouw beste yogajaar

Al vijf jaar lang houd ik een blog bij over yoga en bewustwording. Je vindt hier heel veel interessante en relevante achtergrondinformatie over yoga. In de lessen is vaak te weinig tijd voor kennisoverdracht. In plaats van praten over yoga wil ik dan vooral yoga met je doen!

Met dit blog wil ik jou informeren en inspireren. Om wekelijks naar de yogalessen te komen. Want dit vergt een zekere discipline. Volgens het woordenboek is discipline een eigenschap dat je steeds doet wat moet ook als je er geen zin in hebt. Soms moet je je ergens toe zetten.

Andrew+Smith

Forum

Dit blog beoogt een forum te zijn waar we met elkaar ervaringen kunnen uitwisselen. Zo kunnen we van elkaar leren. En elkaar inspireren om de discipline op te brengen om door te gaan. De beloning voor jouw inspanningen komt vaak later. Dus geef nooit op!

De artikelen op dit blog zijn er dus voor jou. Graag wil ik van komend seizoen jouw beste yogajaar maken. Welke informatie heb jij nodig om lekker in je vel te zitten en je gezond en vitaal te voelen? Over welke onderwerpen wil je lezen? Misschien wil je meer informatie over de effecten van bepaalde asana’s (houdingen)? Wil je concrete oefeningen die je ook thuis kunt doen. Of wil je tips over het juiste gebruik van de adem? Of bijvoorbeeld meer informatie over Ayurveda, de Indiase gezondheidsleer. Of over voeding en een gezonde dagelijkse routine.

photo-1433878455169-4698e60005b1[1]

Winactie

Hoe kan ik jou ondersteunen? Wat wil je leren over yoga en bewustzijn? Geef uiterlijk 1 september in het commentaarveld hieronder drie onderwerpen waarover ik de komende tijd kan schrijven. Onder de beste inzendingen verloot ik een gratis proefabonnement op Yoga Magazine ter waarde van 15 euro. Je ontvangt dan drie keer een gratis nummer in je brievenbus. Dus geef hieronder drie onderwerpen waar jij de komende tijd over wilt lezen!

Judith Bouwhuis van Yogapraktijk the JOY of YOGA
 

Share Button

11 Responses to “Jouw beste yogajaar”

 1. Dag, klinkt goed. Ik zou graag iedere week een makkelijk en voedzaam recept willen voor een avondmaaltijd; 2. Een wekelijkse korte oefening om op je werk tussendoor te kunnen doen, kan de ene week een yoga houding zijn en de andere keer een adem oefening en 3. Een thema per week om de hele week iedere dag aan te werken; houding of oefening kan variëren, maar dat helpt me om bewust bezig te zijn.

  Beantwoorden
 2. Petra Ververs Pardoel

  Ik zou graag tips ontvangen over hoe om te gaan met kwalen/gezondheidsproblemen en ongemakken van een ouder wordend lichaam dat kwetsbaarder wordt.. Ik heb zwak bindweefsel (familiair), daardoor vaak verstuikingen en nu zelfs een gebroken enkel.. terwijl ik heus gezond leef, eet, rust neem én beweeg…

  Beantwoorden
 3. Uitleg en de effecten van asana’s zodat je bijv. na uitleg en effecten een asana kunt onderzoeken, ervaren en uitdiepen, Hoe wordt yoga een way of life? Oefeningen gericht op de chakra’s.

  groet esther

  Beantwoorden
  • Van harte gefeliciteerd Esther!

   Je hebt een proefabonnement gewonnen op Yoga Magazine. Door eenvoudigweg drie tips te geven voor onderwerpen om over te schrijven op mijn blog. Als je mij jouw adresgegevens stuurt, ga ik het voor je in orde maken. Je mag het ook mailen.

   Groetjes,
   Judith

   Beantwoorden
 4. Graag oefeningen op gebied van evenwicht. Ik merk bij het ouder worden, dat het houden van mijn evenwicht minder wordt.

  Beantwoorden

Geef commentaar

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>